Contesporles 2019

Enguany hem tornat a gaudir a Esporles de l’esdeveniment que converteix el nostre poble en un món de màgia, color i fantasia, la tercera edició del Contesporles. Els alumnes de l’institut han col·laborat posant una paradeta el dematí del dissabte 3 de maig.

Aquesta vegada han estat els alumnes de 1r d’ESO els que han preparat el Rondesporles, una activitat emmarcada dins el projecte de lectura que duim a terme els departaments de Castellà i Català. Per grups han adaptat a text teatral 6 llegendes que tenen a veure amb Esporles i les han pogut representar per tot aquell públic que ha passat per la Placeta del Jardinet. 

A més, a l’assignatura de Plàstica els alumnes de 1r ’han fet il·lustracions que han estat exposades a la paradeta, així com els de 2n han decorat amb material reciclat tot el parral de la plaça.

Sens dubte ha estat un luxe per les professores que hem participat (de Dibuix, Eli Calvo; de Català, Catalina Pont i Catalina Mateu; de Castellà, Joana Bonet i Mª José Nicolau) poder gaudir de l’entusiasme i implicació dels alumnes, que han fet un esforç ben gros per a què l’espectacle mostràs aquestes llegendes populars que conformen la cultura d’un poble.

Finalment, hem de donar les gràcies al professor de Tecnologia, Eloi Bosch, per la seva col·laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s