Sortida a La Ribera

El passat dia 21 de març, 35 alumnes del nostre centre varen participar en la primera trobada musical que es va dur a terme a l’IES La Ribera, on hi participaren també els instituts Emili Darder i IES Marratxí. En total varen ser més de 200 alumnes que realitzaren vàries activitats com ara una gimcana musical i posterior concert. Per donar suport a aquesta trobada, Musicasa va donar gratuïtament una camiseta per a cada participant, així com també la fàbrica Quely, unes galletes per berenar.

Els nostres alumnes, a causa de l’èxit del grup de 1r-C al concurs de carnestoltes, del qual, un altre any tornaren a ser brillants guanyadors, repetiren la seva actuació. La segona part de la nostra actuació va consistir amb una cançó, «City of stars» del musical «La la land», acompanyada amb instruments i amb una coreografia.

Per a la cloenda de l’acte es va cantar una cançó conjunta de Txarango, «Obriu les portes», que, com el seu missatge indica, va servir per fomentar l’intercanvi amb altres instituts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s