FOTOGRAFIA SUBAQUÀTICA

Al centre es va realitzar una exposició de fotografia subaquàtica, organitzada pel departament d’ Educació Física. També es varen realitzar xerrades en relació a aquest tema per part d’especialistes com …………….. jutge de competició de fotografia subaquàtica. Aquesta activitat està emmarcada dins del programa SUMA’t subvencionant pel Consell Insular de Mallorca.

expo_u

Els alumnes opinen:

“Ha estat una xerrada molt adequada i completa, els temes tractats de fotografia, medi ambient, espècies de peixos ha estat molt interessant, la majoria d’informació que han donat no la coneixia i pens que deuria ampliar-se.   No sabia de la importància de la fotografia subaquàtica per conèixer el fons marí i les especies que viuen en ell.

“Per fer fotografia subaquàtica ens van explicar que necessitem una càmera més una caixa estanca que permet baixar fins a 40 m.  L’equip per a la immersió, és a dir, neoprè i la resta d’utensilis, com el plom,  són vitals per a les competicions. La llum artificial de la càmera és molt important per poder realitzar una bona fotografia i, sobretot, conèixer els peixos per saber que estem fotografiant.”

“Per poder realitzar fotografies bones has de tenir molt bon ull, ja que els peixos es camuflen molt bé i,  sobretot, conèixer i saber diferenciar la gran varietat de tipus de espeèies de peixos que existeixen.”

“Ens han parlat de la importància de la  posidònia, i ens han informat que és una planta i no una alga, com tots crèiem. El tema de les competicions m’han semblant molt interessant, ja que no coneixia aquest món. La pràctica d’apnea estàtica ha estat un cosa sorprenent degut a la quantitat de temps -fins a 21 minuts!-que pot estar una persona baix de l’aigua sense respirar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s