Foto Jove · Frida Kahlo

Frida Kahlo ha estat aquest any present a Foto Jove, el concurs de fotografia organitzat per Palma  Fotogràfica amb col·laboració de la Regidoria d’ Educació de l’Ajuntament de Palma.

Frida i la seua vida va ser el tema amb els qual els alumnes participants van haver d’inspirar-se per realitzar les  fotografies , desenvolupant la imaginació i la creativitat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els alumnes del centre van investigar la vida i obra de Frida…

« A l’ assignatura d’ Educació Plàstica i Visual vàrem realitzar un treball de Frida Kahlo, va constar de dues parts. La primera part consistia en fer un treball teòric a partir d’un quadre que triàvem de l’artista. Vàrem fer la descripció del quadre i una exposició oral, explicant als nostres companys el que havíem après. La segona part del treball consistia en fer fotografia recreant  el quadre seleccionat, aquesta activitat va ser la més complexa perquè no era tan fàcil reproduir el quadre que Frida havia creat. També van fer fotografies interpretant les frases emblemàtiques de na Frida, un exemple va ser : “pies para que os quiero si tengo alas para volar…”

Personalment ens va agradar molt fer aquest treball ja que na Frida era una dona molt feminista lluitadora i intel·ligent. La seva vida ens va impactar molt, tot el que va haver de sofrir . La part de fotografia va ser molt divertida encara que  vàrem haver de pensar molt per realizar les fotografies per adaptar-les als  diferents temes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s