TEATRE AL POBLE

Dilluns dia 26 de març, els alumnes de 1r ESO vàrem fer una sortida a la casa del poble d’Esporles, emmarcada dins del departament de Llengua Castellana.

Allà ens vam trobar amb una dona pallassa. Aquell teatre era improvisat, així que abans d’entrar a la casa del poble, ens varen donar un paper amb un nombre, per parelles. Aquest nombre servia perquè la pallassa tenia una bossa plena de nombres, n’agafava un a  l’ atzar i a la parella que li toqués havia d’inventar-se un història, més o menys com la loteria.

Tot va començar amb un personatge anomenat Forrest Gump. En aquest moment va començar tota la trama. Va sortir gent a l’escenari a fer d’ajudants i, a partir dels papers , es va anar formant una història.

La veritat, és que van interpretar molt bé, va ser molt divertit com varen representar  el relat que vàrem anar contant.

Tot seguit, quan va acabar el teatre, vàrem partir a l’institut, donant les gràcies a la pallassa.Vàrem arribar a l’institut amb un bon somriure a la cara. Aquell dia va ser impressionant, esper repetir-ho altra vegada.

Opinem que va estar molt bé, va ser molt divertida i  interactiva , això la va fer encara més entretinguda. Ens ha agradat molt aquest tipus d’activitat i és molt recomanable.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s