Carnestoltes 2018

Als alumnes de 1r D, per la seva capacitat de transcendir les formes del ball cap a la dimensió dels sentiments.

Andreu Prohens

 

– Sent parracs de converses, i si en reconstruesc un sentit és sols per l’exercici innat en mi de restituir l’equilibri allà on sobra o falta qualque cosa:

«Pareix que no pot consentir que qualcú passi una mica de gust, encara que sigui per  una vegada… Un cameo vist i no vist, que de ball no en va tenir res, per molt que es recreàs al bell mig de l’escena, amb el seu rellotge aturat (Podría recordarte que ja no tienes gracia)… Molt millor, sense anar més enfora, el cuc blau amb la seva hookah: And poppy or charms can make us sleep as well / And better than thy stroke; why swell’st thou then? Mira com s’infla i li cau la bava… no sé de què…  Del tot sinistre aquell conillet blanc que dóna quatre botets, fent la via justa perquè els nins que vàrem ser (encara que mai no hi renunciarem del tot) el puguin encalçar, però sense agafar-lo. Rates seguint el ritme de la seva flauta. I que després reaparegui, -es diria que n’hi ha dos d’iguals i diferents al mateix temps-, engreixat com si el duguessin a matances, del tot desproporcionat perquè  la bruixa li ha donat xocolata i esclata-sangs.»

Però digues-m’ho sense por a ferir-me, com jo mateix faria en el teu lloc si em conegués tan bé com jo:

«Sempre afamagada, el teu instint no coneix amics. Per a tu res no és un joc, i sempre ens duus a escoltar el sermó, amb estratègies pròpies de traficant de somnis (muerte inexorable, misteriosa muerte./ Muerte súbita, muerte accidental), la que acapara tots els premis. Només quan engoleixis el conte de la vida que inclou tots els contes (també els més postmoderns que contenen personatges d’altres contes) podrem dir que t’hem guanyat. Només aleshores … death shall be no more; Death, thou shalt die.»

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s