El Casal Municipal de Joves d’Esporles

Casal Municipal de Joves d’Esporles…

El Casal de Joves és un equipament públic i exclusiu per a joves de 12 a 29 anys. Situat al carreró de sa Vileta número 2, el Casal està obert de dimecres a dissabte de 16 a 20 h.

Què hi pots trobar?

El Casal disposa de diversos espais:

– El pati, equipat amb taules i cadires i l’espai [RECICICLAM]* (taller d’autoreparació de bicicletes).

– A la planta baixa hi ha dues sales d’oci equipades amb un futbolí, tennis taula, billar, dards,  tele i WII a més d’una pantalla per a projector.

– A la primera planta es troba el despatx, una sala on  trobem al dinamitzador juvenil i a l’educadora que us rebran encantats i us ajudaran en tot allò que hàgiu de menester. També s’hi pot contactar a través del mòbil al 619 55 48 57. Al despatx també hi ha una selecció de jocs de taula, material per a manualitats i es pot emprar com a sala de reunions.

– Al pis de dalt, hi trobem una sala polivalent que pot servir com a petit teatre, sala d’actes, de tallers i xerrades o sala d’estudi per a períodes d’exàmens. Aquesta sala també disposa de pantalla per a projector. Així mateix, des de principis d’any, la sala de dalt acull al Centre d’Esplai La Cadernera, d’Esporles. que hi realitza les seves activitats els dissabtes horabaixa fins les 18 h.

A més a més…

El Casal Municipal de Joves és l’espai de trobada del jovent esporlerí i també el lloc on recollim les vostres demandes i propostes i mirem de donar-hi resposta. Per aquest motiu realitzem diferents activitats, tant d’oci com educatives i formatives. Així mateix, si voleu organitzar alguna activitat concreta només cal que vingueu a veure’ns i ens posarem a treballar al vostre costat per tal que aquesta es pugui dur a terme.

El Casal és la base d’operacions dels Quintos, que cada curs fan de les seves amb l’objectiu de participar al poble i treure alguns doblers per poder anar de viatge. També és la seu del Grup de Muntanya, organitzat pel Casal, l’APIMA de l’IES Josep Font i Trias i el Club de Muntanya Ermassets, que compta amb un equip de monitores i monitors i cada mes organitza sortides d’aventura per a joves de 12 a 16 anys.

Un cop a l’any, a la primavera, es realitza l’Assemblea Jove, un projecte de pressupostos participatius on tot el jovent d’Esporles pot fer propostes i es reparteix una part del pressupost de joventut entre les activitats més votades.

Finalment, fa un parell de mesos que, quinzenalment, el Casal obre les seves portes els divendres de 22 h a 01 h. Sota el nom d’Alternanits, s’ofereixen activitats per a joves a partir de 14 anys i es pot fer ús de les instal·lacions i els recursos d’aquest equipament.

En resum, el Casal Municipal de Joves d’Esporles és un espai amb tres objectius ben definits: oferir un model d’oci de qualitat, fomentar la participació juvenil i posar a la vostra disposició els recursos que estiguin al nostre abast per a poder donar resposta a les vostres demandes. Aquesta és la nostra filosofia de treball, esperem que us resulti útil i interessant. El Casal és vostre i us hi esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s