Els Alumnes de Religió i el XXIII Festival de Nadales Maria Rosa 2015

Els alumnes de tercer de Religió varen participar activament en el Festival de Nadales Solidari de Sóller, la seva tasca consistí a elaborar el cartell d’aquest esdeveniment.

El Festival de Nadales solidari de Sóller va començar ara fa 23 anys. Des que giram la nostra mirada a les dones i infants més vulnerables aquesta nit propera a Nadal ha esdevingut encara més especial. Així, el donatiu d’enguany anava destinat al Projecte Llum del Coneixent de l’ONG mallorquina Amics de Tilloli, que fa possible que les nines d’aquest indret puguin accedir a l’educació, a més de decidir el seu propi futur amb llibertat i dignitat humana. En cas contrari, es veuen obligades a casar-se a l’edat de entre 13 i 14 anys.

El grup Sibil·lam, organitzador del festival, tria cada any un cartell. Enguany fou elegit el dibuix de l’alumna Maria Cerdà Garcia de 3r C. La gent que hi participa és gent sollerica i d’altres contrades que ens hem mogut per una de les forces motrius més poderoses que resideixen dins cada ésser humà: els valors com la solidaritat, la bellesa, la llibertat, la igualtat … que viscuts amb coherència i sentit són capaços de transformar-nos, transformar les relacions humanes i la realitat que ens envolta.

Al Festival hi assistiren una representant de l’ONG, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i Rosa Cursach, presidenta de l’Institut Balear de la Dona del Govern de les Illes Balears.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s