L’Infern sempre és obert

dimonis blogL’Infern és obert, tots els dimonis són aquí… Així comença una cançó del grup Brams. Però a Esporles, l’Infern sempre és obert.

Pot ésser que encara no ens conegueu personalment, però segur que ens heu vist actuar i heu xerrat de nosaltres. Som els dimonis d’Esporles, els Bocsifocs, un grup de persones amants del foc i de la festa. Un grup obert i acollidor, en el qual tothom té qualque cosa a fer i tothom pot col·laborar.

Sorgírem l’any 2002. Com a colla, participam des de fa un sèrie d’anys en el correfoc de les festes de Sant Sebastià de Palma. Per Sant Antoni, col·laboram en l’organització del fogueró i hi feim una petita actuació. Durant la primavera, treballam de valent per oferir-vos un bon espectacle a les festes de Sant Pere i a les de la Vilanova. Tardor i hivern són moments més tranquils quant a actuacions, però els dedicam a millorar el nostre material (vestimenta, màscares, forques…).

A més de tot això, per Sant Antoni fem acte de presència a l’escola perseguint els més menuts. I enguany, per primera vegada, hem pogut visitar el vostre fogueró, el de l’IES Josep Font i Trias. Ens agrada veure com adolescents que, en teoria, no tenen por de res, corren esperitats a la primera envestida. Segur que qualque professor també devia riure per dins. Us deim amb tota sinceritat que ha estat una experiència molt bona i que ens ha agradat moltíssim. Esperam poder tornar a venir-hi el proper curs.

Salut i foc!!!!!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s