Concurs Foto Jove

Enguany un grup d’alumnes de tercer van participar un any més en el concurs Foto Jove. S’havien de fer 5 fotografies sobre el tema “ELS CONTES”. Cada participant havia de triar un dels 10 contes indicats per l’organització sobre el qual havien de realitzar 5 fotos. Els contes elegits pels nostres alumnes van ser: Alícia al país de les meravelles, Peter Pan, Blancaneu, Els tres porquets, L’aneguet lleig, La Ventafocs, La caseta de xocolata, Na Caputxeta Vermella.

I les fotografies que s’havien de fer eren d’un personatge del conte triat, d’un paisatge urbà o naturalesa on es vol situar el conte, d’un símbol característic del conte, triar una frase curta del conte i reflectir-la fotogràficament, i finalment, una fotografia del conte triat on es pugui llegir el títol, realitzada de forma creativa.

Després es va dur a terme una mostra al pati del Casal Solleric, on han estat exposades les fotografies selecciones, entre les quals hi havia les dels nostres alumnes. El dia de la inauguració van haver-hi d’anar perquè tres alumnes havien estat premiades en la categoria de 13 a 15 anys: Neus Tortella Canyelles havia guanyat el Premi Casa Vila amb el conte de Blancaneus, Júlia Bonet Pulido va ser finalista també inspirant-se en el conte de Blancaneu i Lena Adrara Schenell amb el conte de Na Caputxeta Vermella. Van rebre un premi metàl·lic per a material fotogràfic i tallers de Fotografia a Fotos Ruano. Així mateix, no volem obviar l’agraïment cap a l’AMIPA per haver subvencionat la inscripció en l’esmentada activitat.

fotojove blog

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s