Concurs/Torneig de Rubik

– El concurs de cubs de rubik va tenir una inesperada i fantàstica acceptació per part dels alumnes que no hi participaven. Hi havia molts espectadors interessats en el desenvolupament d’aquest esdeveniment. A mi em va suposar una experiència entretinguda i molt original, i esper que torni a fer-se el pròxim curs.

– El concurs em va agafar per sorpresa perquè no m’imaginava que hi hagués tants seguidors d’aquest joc. També vaig descobrir la gran quantitat de persones a qui agradava jugar-hi i que sabien resoldre el cub. Va ser molt divertit participar en una competició sana i en la qual allò divertit era jugar.

– El concurs de rubik m’ha agradat perquè, per a mi, era la primera vegada que participava en competició. Hi hagué alguns elements externs que van provocar que em posàs molt nerviós, com per exemple la quantitat de gent que hi havia al pavelló mirant el concurs. Em vaig estressar! És una experiència que recoman als més avergonyits.

– A mi em va agradar molt perquè no sabia que hi hagués tanta gent que sabés resoldre el cub de rubik, tampoc no m’esperava que vengués tanta gent a veure’ns i em vaig posar molt nerviosa; sobretot perquè era l’única nina que hi participava. Va ser una experiència inoblidable.

Jaume Xamena; Javier Covas; Marc Dàvila Mir; Iris Puerta

rubick blog

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s