Diada d’atletisme 2015

Ja és una tradició del centre, la diada no és cap novetat, tot i que aquest any potser ha estat una mica diferent. A diferència de cursos anteriors en què la realitzàvem al Príncipes de España, la novetat d’enguany ha estat que s’ha dut a terme a la pista d’atletisme de Calvià, Magaluf. Aquest fet, essent sincers, per als que l’havíem d’organitzar (els de 4t), no ens ha facilitat precisament les coses –ans el contrari–, això sí, ha estat una proposta interessant.

Doncs sí, a quart toca organitzar les activitats, les puntuacions i el seguiment del desenvolupament de la jornada; però no cal preocupar-se si l’any que ve o l’altre us toca, sols es necessita voluntat, ganes i (sempre és necessària) paciència; a més les feines es reparteixen per classes i cada una s’ocupa d’un sol aspecte, tot els altres són secrets de l’ofici que ja descobrireu!

Parlant de la pista de Calvià, què us ha semblat? Personalment l’he trobada en molt bon estat, les instal·lacions eren pràcticament noves i oferia espais extres com el del bosc que hi ha just al davant amb un camí i la pista tancada davall les grades. Sols hi trob un aspecte puntual que no va acabar de funcionar (ho dic sobretot pel que fa a l’organització general), els micròfons de megafonia, quina llàstima! Al cap i a la fi, els majors problemes eren de comunicació entre l’alumnat i els diferents comitès de sortida i arribada, perquè el lloc és força gran i tots junts som molts.

Les proves que vam realitzar les podem classificar en curses (tanques, 80/200/800m llisos, relleus i marxa) i salts o llançaments (llançament de pes, salt d’alçada, de llargada i triple salt); afortunadament no hi hagué accidents i tot va marxar correctament o, més ben dit, ho vam fer marxar entre tots.

Però anem a la part remarcable, per sort vam triar molt bon dia: encara que al principi estava una mica ennuvolat, al final va fer una dia fantàstic. Ens vam posar en marxa tot d’una en arribar i tinguérem tota la jornada plena d’activitats. Quant als horaris, potser ajustats, hi hagué alguns problemes tècnics a causa del retard i el posterior desajust de les activitats, però, sincerament, va ser el major trencaclosques de tots i al final el vam quadrar: vam acabar puntualment, que és el que conta.

Enhorabona a tots els participants, al professorat que ho ha fet possible i a l’equip que ha estat al darrere de l’organització. En nom de tot quart, esperem que hàgiu passat una bona diada i que l’any vinent en pugueu gaudir un altre cop!

Lluís Agostini Crespí (4t ESO A)

principes bloc 1

principes bloc 2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s