ONG Esporles al Món

Es tracta d’una Organització No Governamental que treballa dins el municipi d’Esporles realitzant activitats per recaptar diners per invertir-los en diferents projectes de cooperació al desenvolupament. Fa feina conjuntament amb el Fons Mallorquí de Solidaritat, el Fons és un conjunt de socis en el qual entren ajuntaments, mancomunitats, el Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, la UIB i Justícia i Pau. Totes aquestes entitats treballen conjuntament per a un sol objectiu: potenciar i millorar aquells que viuen les conseqüències d’un model econòmic mundial fet a la mida dels països enriquits.

Com a entitat petita i integrada dins el Fons Mallorquí, donam suport a diferents projectes a Burkina Faso, on una de les iniciatives principals està encaminada a garantir i donar visibilitat a la dona en aquest país.

Des de fa molts d’anys, a més, s’intenten transmetre els valors de solidaritat i empatia a tota la població d’Esporles, i una de les activitats en les quals ens agrada més participar és la bunyolada solidària del dia de les Verges que se celebra a l’institut.

Així que ja ho sabeu! Si ens voleu conèixer més, acudiu al casal municipal de joves.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s