Obres de teatre en anglès a 1r d’ESO

“The strongest person in the world” narra la història d’una família de ratetes que decideix cercar un marit per a la seva filla, Ratchel. Ara bé, no volen que sigui una rata qualsevol, ha de ser “la persona més forta del món!”. Viatgen pel món a la seva recerca i coneixen el sol, el núvol el vent i el mur, fins a descobrir que la rata és més forta que tots ells. Així doncs, Ratchel acaba casant-te amb Scratchy, del qual estava enamorada.

“Why the Hippopotamus Wears No Coat”: En un temps molt llunyà, l’hipopòtam vivia a una cabana d’herba i vestia un meravellós abric de pells. Passava els dies observant-se al mirall i no prestava gaire atenció a la rata, la seva única amiga. Un dia la rata, cansada d’aquest tracte, anima a Hippo a conèixer el seu pretès amic Foc. Aquest encontre acaba amb Foc cremant tant la cabana com l’abric de n’Hippo, qui fuig nu i avergonyit a amagar-se a l’aigua.

Les actrius i actors de les obres són:

José Amengual (1r d’ESO A), Eva Gonzalo (1r d’ESO A), Aina Puigserver (1r d’ESO B), Aida Villa (1r d’ESO C), Mia Elran (1r d’ESO C), Maria Ferrà (1r d’ESO C), Nico Marín (1r d’ESO D) i Marta Serrano (1r d’ESO D).

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s