Viatge d’esquí 2015

esqui1 blocHo vàrem passar molt bé al viatge d’esquí, encara que al vaixell de butaca no tots ho varen passar bé… Algunes persones varen vomitar i d’altres jugaven amb les ones. El viatge Palma/Barcelona amb vaixell va durar unes 11 hores. Jo crec que tots se’n volien anar d’aquell vaixell per la nit tan llarga que alguns van passar…

Després, ens esperaven tres hores amb autobús que crèiem que es farien eternes, però les vàrem aprofitar per fer fotos i escoltar música. Quan a la fi arribàrem a Andorra, vàrem quedar al·lucinats amb la quantitat de neu que hi havia. Mare meva!

Tots estàvem un poc cansats, així que alguns volíem anar a l’hotel, però primer havíem d’anar a cercar els esquís. Llavors, en lloc de dinar a l’hotel, vàrem dinar a un restaurant de “kebabs”, però el temps se’ns tirava a sobre i jo vaig haver de sortir del restaurant amb més de la meitat del meu dinar (encara que la neu va fer que el kebab fos més refrescant).

Quan vàrem entrar a l’hotel quedàrem amb la boca oberta. Les habitacions eren perfectes! Espaioses, amb llits còmodes, amb un bon bany … Però això no és res comparat amb el menjar de l’hotel. Un bufet per llepar-se’n els dits!

L’endemà ens varen classificar segons el nivell d’esquí i una monitora o un monitor ens ensenyava algunes tècniques per saber esquiar millor. Pistes verdes, blaves i vermelles (no sé si algú es va atrevir a anar a una pista negra!) .

El matí hi havia les classes i l’horabaixa anàvem per lliure. Així mateix, ens va passar un fet curiós: el primer dia feia calor i ens varen dir que no duguéssim molta roba, però l’endemà va nevar i tots dúiem menys roba!

Un dia, a les pistes, una amiga es va oblidar de posar-se el seu “puff” i la pobra és va congelar la cara. Molta gent va anar a l’ “snow park”. Jo no hi vaig anar, però em van contar que era molt divertit; primer hi havia unes pujades i baixades i unes costes “extremes” (és la meva opinió). Una llàstima que aquest parc fes que un company es rompés la clavícula. Per sort, va ser al darrer dia i havia pogut gaudir de tot el viatge.

El dimecres, molts de nosaltres anàrem a “Caldea” , que és com una espècie d’Spa d’aigües termals. Va ser al·lucinant! Hi havia una llacuna exterior, una sauna un “hammam”, banys romans piscines d’aigua freda i calenta, jacuzzis i una gran piscina amb una espectacle de llums preciós… Per no parlar de l’edifici en si, molt modern! El temps se’ns va fer curt a tots. El dimarts i el dijous anàrem per les botigues d’Andorra per comprar records, etc.

Al bus de tornada a Barcelona ens van posar dues películ·les: El agente 88 i Las vacaciones de Mr. Bean. El vaixell Barcelona-Palma va ser molt més còmode que no el d’anada. Quan vàrem arribar a port, totes les nostres famílies ens van rebre amb una alegria molt forta, i segur que el que molts de nosaltres vàrem fer va ser dormir tant poguérem.

Maria Cerdà Garcia, 2n C

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s