Aula didàctica/ Taller de l’Arqueologia de la religió.

Per poder entendre, construir millor, donar Sentit i valorar el nostre present històric en totes les seves dimensions, també l’espiritual, és necessari conèixer les nostres arrels, el nostre passat humà en totes les seves dimensions i sabers.

Si volem caminar cap endavant amb benestar, el passat ens ensenya el camí. Fer una ullada conscient cap enrere per saber d’on venim, per saber quins són els nostres orígens, de com la humanitat ha arribat fins aquí, de com ha intentat donar sentit a les seves vides, ens pot ajudar a donar sentit a les nostres i transformar la realitat per a millorar el present amb saviesa, pau i bé per a la humanitat sencera.

L’objectiu d’aquest taller d’arqueologia de la religió és dur a la pràctica una “mini-excavació” arqueològica seguint les passes i el procés d’una vertadera excavació arqueològica. La intenció principal d’aquesta activitat és descobrir el passat humà vinculat al fenomen religiós/espiritual i la seva expressió material. Amb aquest taller d’arqueologia els alumnes i els docents tenim l’ oportunitat d’acostar-nos i entendre el nostre passat històric i espiritual. A més, aprenem a utilitzar l’arqueologia com a eina científica de coneixement, interpretació i reflexió crítica de les dades materials i del nostre passat vinculat al passat espiritual de la humanitat.

Professora: Margalida E. Canyelles Mas

religio bloc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s