Projecte Laberint

Presentació Projecte Laberint

Per a aquest curs 2014-15 des del Departament de Tecnologia vàrem decidir canviar el projecte del primer trimestre que havíem realitzat els dos darrers anys. Després d’avaluar diverses possibilitats, vàrem escollir l’opció de fer un laberint de fusta.

Vàrem pensar que era interessant els alumnes de 2n d’ESO duguessin a terme aquest projecte, ja que permet als alumnes treballar de manera pràctica, com també conèixer, les eines i les tècniques bàsiques de feina amb fusta.

Un cop ja realitzats els projectes, l’avaluació que en fem els membres del departament és molt positiva, ja que pensam que ha estat una bona forma d’introduir els alumnes en el procés tecnològic i al taller de Tecnologia. Al mateix temps, també es treballa la part creativa de cada alumne, ja que el disseny del recorregut de la bola és diferent en tots els projectes.

Els alumnes opinen…

-El treball del laberint m’ha agradat bastant, perquè mai no havia fet cap feina com aquesta i l’experiència ha esta molt positiva…

-A mi m’ha agradat el treball del laberint, ja que era el primer treball que he fet amb fusta. Ha estat molt interessant i entretingut…

-Ha estat el primer projecte de molts altres que fem i ha esta molt divertit i emocionant, per poder emprar eines que no coneixia….

-Al principi em va parèixer molt complicat arribar a fer un laberint, però després d’unes poques explicacions vaig guanyar confiança i em va semblar molt interessant.

-M’agrada fer el projecte del laberint, perquè ha esta molt interessant i el joc en si és bastant divertit.

-M’ha agradat perquè hem après a tallar la fusta, aferrar-la i manipular-la. Després la decoració lliure m’ha semblat la part més interessant, perquè en general han sortit figures molt interessants.

-Ha estat uns dels treballs que més m’ha agradat, fer feina amb materials nous, també treballar amb els companys i ajudar-nos els uns als altres et fa sentir més a gust al grup. La veritat és que varen sortir molt bé.

-Ha esta molt bona introducció dins del món de la fusta i de la tecnologia dins l’àmbit pràctic i amb només uns mesos hem après moltíssimes coses . Estimula la creativitat i l’activitat amb les mans. En resum UN GRAN PROJECTE!

tecnologia bloc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s