Marina Calafat

Moltes vegades sentim a dir que hem d’agrair i valorar allò que som, el que tenim; allò que ha passat per les nostres mans i alhora per la nostra petita capsa dels records, que hi quedarà per sempre i ens deixarà empremta.

És estrany rebre un correu d’una antiga estudiant i alumna, però aquesta és la meva manera de fer-vos arribar unes sinceres gràcies.

Fa una setmana, vaig rebre un dels premis a l’excel·lència durant ESO, em sentia orgullosa i feliç. Tota la feina i les ganes que havia invertit en l’estudi havien conduït a un vertader regal. Em sentia gran, valorada; en aquell moment res no em podia fer caure, el món era sota els meus peus, un silenci etern i suau fins que vaig sentir el meu nom i… un batec al cor… MARINA CALAFAT CAULES. En aquell instant mil imatges, emocions i nervis corrien pel meu cap, entre aquestes… el record, el vostre record.

Record la primera classe amb en Tolo i els seus …”no sóc el teu tío“; les classes amb en Jose, que em varen capficar en el món de la física i la química, disciplines que ara tant estim; les hores fantàstiques i magnífiques entre equacions i funcions amb na Maria Magdalena; les hores al pati llegint Tirant lo Blanc amb en Ramon; hores entre poemes i comentaris amb na Joana; els exemples de petaca i bodega gràcies a na Catalina; notes i cants amb n’Andreu; la data 1789 i la descoberta de la nostra història amb n’Eva. Tampoc no em puc oblidar de com és possible construir un microscopi amb un soldador i uns trossos d’alumini amb n’Eloi, d’aquelles paraules dolces i sempre agradables de n’Aloma; de totes les vegades que he necessitat ajuda i sempre n’he rebut i, com no podia ser d’una altra manera, de l’origen de la meva exigència i superació amb na María José.

Gràcies a cada un de vosaltres, gràcies a l’oportunitat de formar part d’aquesta família que formau, gràcies a la vostra exigència i dedicació, gràcies als vostres ànims. Aquell divendres em vaig sentir única i la més feliç del món. Sou unes persones increïbles i realment especials per a mi i sempre ho sereu. Ara i avui ja formau part de la meva història.

Gràcies a TOTS!

Us estima, Marina

bloc marina

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s