Cursa solidària 2012

Un any més el departament d’Educació Física ha organitzat la cursa solidària per col·laborar amb l’ONG Esporles al Món en un projecte que es desenvolupa a Nicaragua.

Els alumnes que hi varen participar ens conten la seva experiència:

«Fa poc es va dur a terme la cursa solidària, consistia a fer voltes pel perímetre de l’ institut i, per cada volta realitzada, donaves una quantitat de doblers determinada. L’ONG Esporles al Món destina els doblers recaptats a ajudar la gent de San Ramón (Nicaragua), població amb la qual estam agermanats.

A mi, personalment, em va agradar molt, ja que mentre corria pensava que, amb cada volta, ajudava gent necessitada. Crec que tothom s’hi va esforçar molt i alguns companys de classe varen fer 12 voltes! Crec que és una bona activitat, que s’hauria de repetir, perquè esdevé una bona manera de ser solidari amb els altres.»

Ana Luna Santamaría   2n C

bloc1

«La cursa consistia a fer el màxim de voltes possible per recaptar doblers per a la ONG d’Esporles. La sensació que tens és d’estar cansada, l’únic que et motiva és pensar que ho fas per a una bona causa. La veritat és que només vaig arribar a 5 voltes, perquè això de córrer no és el meu fort, però vaig fer tot el que vaig poder. Trob que una activitat com aquesta serveix de molt, i és poder ajudar la gent que ho necessita. Jo, personalment, la tornaria a fer. Per ventura estaria bé que l’any que ve la realitzàssim per cursos.»

Marta Sabater

«Aquesta cursa consistia a fer totes les voltes possibles en un circuit en mitja hora. La cursa es podia dur a terme caminant o corrent. Ens varen donar una circular en la qual havíem de marcar la quantitat de doblers que donaríem per volta. Jo vaig posar 20 cèntims per cada una.

Mentre corria les sensacions varen ser molt bones, perquè sabia que els doblers que donaria serien per a una bona causa. Vaig realitzar 11 voltes al circuit, amb un esforç molt gran, ja que durant tota la mitja hora no em vaig aturar de córrer.

Jo crec que hauríem d’organitzar més activitats com aquestes, perquè no costen gaire esforç i així podem ajudar moltes famílies que no tenen res per menjar i viuen situacions complicades. Jo tornaria a fer aquesta cursa o una altra semblant.»

Xavier Sureda Partida 3r A

 bloc2

«La cursa solidària consistia a córrer al voltant de l’institut el major nombre de voltes durant vint-i-cinc minuts per aportar una ajuda monetària a l’ONG Esporles al Món, amb la finalitat d’ajudar la gent menys afortunada.

La sensació que tenia era de generositat, ja que la meva obra milloraria, almenys un poc, la situació de persones amb pocs recursos, i encara que estava molt cansat, savia que estava fent una bona obra i seguia corrent al màxim.

Vaig fer set voltes a tot l’institut en vint-i-cinc minuts i ho vaig fer amb moltes ganes i esforç. Sens dubte, la tornaria a fer. M’agrada ajudar la gent en el que puc, i crec que amb aquestes petites accions es pot fer molt. Per altra banda, m’encanta córrer, així que combina dues coses que m’agraden molt. Es tracta d’una bona acció, però també es podrien preparar altres activitats més variades.»

Álvaro Bueno López – 2n A (C)

bloc3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s