Acampada a La Victòria

Els alumnes de 4t d’ESO vàrem anar d’acampada a La Victòria i vàrem fer una sortida molt guapa. Vàrem pujar la muntanya en un esforç de dues hores. Ens va costar molt: estàvem cansats, feia molta calor i alguns teníem por a caure. Així i tot ho vàrem aconseguir: vàrem pujar fins adalt fent un gran esforç, i hi havia unes vistes precioses. Podíem veure el Cap de Formentor, la Badia d’Alcúdia i fins i tot vàrem poder veure Menorca. La baixada no va ser tan difícil com la pujada, però havíem d’anar alerta allà on possàvem els peus.

Marta Pol (4t-C)

Estàvem tots reunits al bosc i vàrem fer una vetlada amb les guitarres i cantàrem cançons. Gràcies a aquesta acampada ens vam unir més tots els grups i ens vam obrir amb els professors. Serà un bon record que tendrem com a despedida de l’institut.

Aina Bernat i Xisca Cabot (4t-C)

Ens va agradar molt anar a la platja, però l’aigua estava gelada. Tot i així ens hi vàrem tirar tots. Estava ple d’eriçons i ens vam tirar a l’aigua amb les xancletes. El que no ens va agradar gens va ser l’arribada a la platja perquè hi havia moltes roques amb punxes. Quan vàrem tornar al campament ens dutxàrem; a continuació vam anar a la tenda de campanya i ens varen posar spray de broma que feia molta mala olor. Això ens va fer molta ràbia. Va ser divertit anar a caçar mòpies. Les vistes eren meravelloses. Ens agradaria repetir-ho.

Melanie Bono i Mª Magdalena (4t-C)

El darrer dia després de dinar vam anar a la platja: era el moment més esperat. Vam estar allà tot l’horabaixa, i malgrat algun accident tots ens ho vam passar molt bé, ja que feia una temperatura ideal. Aquesta acampada ens ha unit molt, professors amb alumnes i a l’inrevés: després s’ha notat que hi havia més confiança. Pujar a les dues muntanyes mereix la pena per les grans vistes que tenim a les illes Balears.

Georgina i Joan Lopez (4t-C)

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s