Visita a l’Ajuntament d’Esporles

            El passat dia 19 d’abril de 2011, els alumnes de quart d’ESO van realitzar una visita a l’Ajuntament d’Esporles per conèixer de primera mà les propostes dels candidats a substituir a Miquel Ensenyat (tot i que es presenta a la reelecció) a la batllia d’aquest municipi.

            La jornada va començar amb l’exposició d’aquestes propostes per part dels integrants dels partits (PSM, PP i PSOE), i la primera sorpresa va arribar de la mà del PSM, ja que, desmarcant-se dels altres dos, va encomanar la tasca a la persona que s’encarrega dels afers juvenils en aquesta legislatura que arriba al punt final aquest 22 de maig. L’exposició de les propostes va estar enfocada als nostres interessos (d’aquí la decisió del PSM), cosa que, personalment, trobo un encert. Tot seguit, es va procedir a una ronda de preguntes, primer en l’ordre establert a classe i, posteriorment, de manera voluntària i espontània.

            Després d’haver aclarit els nostres dubtes, ja només quedava retornar al centre. Això sí, amb el dubte de si, sigui qui sigui el pròxim batlle esporlerí, es faran realitat les propostes que es van exposar o si, en canvi, es quedaran, com passa malaurada però habitualment en el món de la política, en simples promeses per aconseguir el vot a les urnes el proper 22 de maig.

 Ernest Ruiz (4 ESO A)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s