Viatge a Berlín

El viatge de quart d’aquest any ha estat emocionant. Hem viatjat a Berlín, la capital d’Alemanya, i hem estat allà cinc dies. Vàrem sortir dia 28 de febrer a les 11:30 i en arribar el primer que vàrem fer va ser anar a l’hotel i veure les habitacions. L’hotel era bastant gros i molt bonic. Vàrem gaudir molt les nits a les habitacions, ja que podíem anar tots a la mateixa habitació i riure tota la nit. El buffet era una mica escàs, però de molt bona qualitat. També ens ho vàrem passar d’allò més bé amb les diferents activitats que es podien realitzar al menjador (billar, jugar amb vídeojocs…).

El primer dia vàrem anar a l’Alexanderplatz i vàrem tenir temps lliure per anar a menjar o comprar. Més tard vàrem visitar el Mur de Berlín i vàrem fer moltíssimes fotografies.

Després, vàrem anar a l’hotel i vàrem sopar. Cada dia sortíem de l’hotel a les 9:00 i passàvem el dia fora, visitant la ciutat. Vàrem visitar parts de Berlín com el Parlament, el Reichstag, i els següents museus : el del Pèrgam, el Neues (tots dos situats a l’Illa dels Museus), el de la Bauhaus i el de la Tècnica.

També vàrem visitar un barri turc, varèm anar a Potsdam  i a un centre comercial molt gran. Cada dia disposàvem de temps lliure per poder anar a comprar, als bars o fer una volta. A l’hotel, hi solíem arribar sobre les 8 o 8:30. L’últim dia vam poder triar entre quedar-nos a l’hotel o anar a  Alexanderplatz.

Ens ho vàrem passar molt bé, vàrem gaudir i Alemanya ens va agradar molt. Pens que a tots ens agradaria tornar-hi una altra vegada

Allegra Piazza, Laia Pons, Raquel Tercero

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s