Crònica esquiada 2011(I)

El viatge està anant molt bé. Els primers dies,  na Marina ha estat malalta amb febre, però  ja s’ha recuperat. El trajecte amb bus ha estat molt dur i llarg,  encara que hem fet una aturada per dinar.

En arribar,  abans d’anar a l’hotel ”Marco Polo”,  hem anat a agafar els esquís, el casc… Més tard, a les habitacions,  na Irene i na Paula han quedat horroritzades,  perquè obrint la persiana de la seva habitació et trobes un paisatge d’una paret amb sang i, en tancar-la, la persiana també té sang. Elles diuen que hi ha  una persona allà: ”Harry El Sucio”(perquè no ho va deixar gaire net).

En arribar a les pistes,  en Joan Casasnoves ha mantingut  una feroç batalla amb un ós; la seva jaqueta està plena de sang, però finalment ha guanyat la batalla i aquest vespre hem pogut sopar carn tendra (en realitat,  se li ha esclatat el nas pel canvi de temperatura). En Joan també està molt frustrat perquè tothom el guanya,  ja que és molt lent amb l’snow, d’ell en deim ”El Hombre Bala”. També assegura sempre que farà una carrera amb na Paula Lluís, però no ho arriba a fer mai.

En Pope s’ha fet mal a una cama i va ben embenat. Ja no pot tornar a esquiar. En Víctor ha fet fer un trunyo, i ha quedat sense paper (acudit d’en Juan Carlos).

A Caldea, hem provat de  relaxar-nos, però ha estat difícil. Al final, alguns ho hem aconseguit.

Avui hem partit abans de les pistes per anar de compres al poble d’Andorra. Demà seguirem esquiant .  Els profes són molt divertits, quan no són a classe. Ens ho estam passant molt bé; ja us contarem com acaba el viatge.

Zoe, Irene, Paula, Laura  i Rita

2 de març de 2011

C

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s