Diada de Sant Jordi 2010

Dia 23 d’abril de 2010,  els alumnes i professors de l’institut Josep Font i Trias vàrem celebrar la diada de Sant Jordi, una de les festes més meravelloses que hi ha. En Tomeu va ser l’encarregat d’organitzar-ho tot. Va tenir la idea de replegar llibres vells que aportaríem els alumnes. A canvi, se’ns entregaven unes paperetes amb un valor de 50 cèntims. Per comprar llibres, podíem fer servir dues paperetes o pagar un euro. D’aquesta manera, la diferència era el guany que anava destinat a l’ ONG «Esporles al món».

Just d’aquesta activitat s’aconseguiren uns 60 euros. I en tot el curs 09-10, la Comissió d’activitats va acumular fins a 570 euros, que com cada any s’enviaren a Sant Ramon de Nicaragua.

El preu de les roses també era d’un euro, un preu molt bo. No cal dir que els alumnes varen comprar-les totes, sense deixar-ne ni tan sols una. Quan sorties al pati,  veies mil flors passejant pel pati.

N’hi va haver que la regalaren a la seva parella; altres als seus pares, i altres se les quedaren per a ells. L’únic problema va ser que no hi va haver roses a bastament per a tots els alumnes, i alguns quedaren decebuts de no poder-ne comprar. Però,  feien una olor preciosa i eren boniques a més no poder. Els llibres també pareixien molt interessants.

Algunes amigues es varen intercanviar flors, perquè els nois no donaven el pas de fer-ho. També, com no, hi havia gent que ni les mirava i passava de tot, cosa que no està gens bé perquè s’ha de gaudir de cada dia, i la gent no s’ha de quedar al marge per un dia que estam tots junt.

També hi hagué gent que en comprà per als seus pares Tant de bo aquest dia es repeteixi tots els anys! Us desitjo un feliç dia de Sant Jordi a tothom, i especialment a tots els Jordis d’aquest institut. Adéu i ja tornarem l’any que ve.

C

Hajar Tarchoun Harahmani (1-ESO-C ) i Ariadna Ferrer (2-ESO-B)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s