Sortida a Western Park

Dia 15 de juny,  férem la sortida de final de curs, amb els grups de 1r i 2n d’ESO, a Western Park de Calvià. Aquest parc aquàtic està ambientat a l’oest i té tota una sèrie d’atraccions d’aigua que gaudiren amb intensitat, els nostres alumnes.

Sortírem del centre a les 9 i a les 10 entràrem al recinte. Els vuit professors acompanyants no havíem triat encara el lloc per situar-nos i els alumnes ja corrien xops d’un lloc a l’altre, desfogant-se després dels intensos dies d’exàmens.

Les atraccions eren, entre altres: el Kamikaze, amb més de 30 metres de caiguda; el Mega Slide, 260 metres recorreguts amb balsa, el Big Hole; el Tam Tam Splash… i, fins i tot hi havia un jacuzzi. Els comentaris que es feien dins el bus eren els mateixos: havien pujat per tot i havien gaudit una cosa grossa.

Els professors tampoc no ens ho passàrem gaire malament. Trobàrem una ombreta davall un pi i ens anàvem turnant per fer la volteta. La veritat és que no ens donaren gaire feina fins el moment de tornar que ens feren patir un poc perquè es resistien a anar-se’n  i, alguns d’ells, no eren al lloc indicat a l’hora de partida.

En definitiva, un èxit de sortida que els alumnes aprofitaren intensament. Per altra banda, els grups de tercer d’ESO també feren una sortida aquàtica, com podeu veure a les fotos d’aquí baix.

C

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s